Myyntiohjelmistomme on suunniteltu vakaaksi ja nopeaksi työkaluksi. Ohjelmiston käyttö on loogista ja palvelumyynnissä nopeaa. LD-Ohjelmistot antaa kattavat seurantamahdollisuudet yritykenne myyntitapahtumien  seurantaan.

 

 Palvelumyynti

Palvelumyynnissä myyntitapahtuma hoidetaan yrityksen toimitiloissa myyntitiskillä tai myyntilinjastolla. Palvelumyyntitapahtuman yhteydessä myyntitapahtuma suoritetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja myyntitapahtuman suoritus tapahtuu tyypillisesti omassa kauppakiinteistössä.

 

 Mobiilimyynti

Mobiilimyynnissä myyntitapahtumat suoritetaan esimerkiksi myyntiedustajan toimesta asiakkaan luona tai sitten yrityksen toimitiloissa itsepalvelumyyntinä.

 

 Webmyynti

Web-selaimella tapahtuva myynnin suoritus asiakkaan itsepalvelumyyntinä esimerkiksi yrityksen web kaupassa. Webmyynti voi olla joko yritysten välistä kaupankäyntiä tai sitten kuluttaja-asiakkaille suuntautuvaa myyntiä.

Yritysten välisen kaupankäynnin erityispiirteenä on huomioituna esimerkiksi nopeat tilauskanavat, helpot laskutukset sekä toimitusten seuranta reaaliajassa.

 


Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi