Laihia Data ajoneuvomyynti sovelluksella tilaussopimuksen teko helpottuu, kun rahoitusyhtiön osamaksusopimus ja tilaussopimus voidaan tehdä ohjelmasta yhdellä kerralla.

Ajoneuvon myyntitapahtuma voi olla joko vaihto, suoramyynti tai suora osto. Myyntitapahtumaan voidaan lisätä myös vaihtolaite, jolloin vaihdossa oleva ajoneuvo jatkaa myydyn laitteen myyntiketjua. Näin myynnille muodostuu myyntiketju, jota voidaan seurata. Ketjun seurantaa voidaaan tehdä monien eri tietuiden pohjalta.

Myyntiohjelmalla voidaan simuloida myyntitapahtumaa, jolloin lopputuloksena ohjelma antaa tulevan kaupan todellisen arvon.

Myytävien ajoneuvojen tuoterekisterissä jokainen ajoneuvo yksilöidään. Tuotteelle voidaan antaa useita eri tietoja kuten merkki, malli ja valmistenumero jne. Tuote voi olla joko ostettu tai asetettuna kaupintavarastoon.

Tuotetta perustettaessa sille voidaan antaa tavoitemyyntihinta sekä ostohinta. Tuotteelle voidaan asettaa myös kaupintaehto sekä tuottovaade, jolloin myyntitilanteessa nähdään helposti, mitä mahdollinen kauppa käytännössä tuottaisi.

Varastotuotteelle voidaan kirjata kuluja sekä suorakirjauksina että sisäisenä myyntinä korjaamo- tai varaosamyynti sovelluksista. Kulut voivat olla esimerkiksi rahtikuluja myyntikunnostusta, lisävarusteita jne. Tuotemyynnissä tuotteita voidaan koota paketeiksi, jolloin käyttöönoton ja huoltojen vakiotarvikkeet ja työn on helppo lisätä ajoneuvon kuluiksi yhdellä kertaa.

Ajoneuvomyynti on tyypillisimmillään autojen myyntiä, mutta LD-Ohjelmistojen avulla voidaan hallita oikeastaan kaikkien viranomaisrekisteröintiä vaativien tuotteiden myynti.

Myyntitapahtuman yhteydessä on mahdollista käsitellä vaihtoon tulevia ajoneuvoja & suorittaa näistä asiakkaan ajoneuvoista tietojen haku Traficom:n tietokannaoista. Kaikki tämä tapahtuu käytännössä vain muutamalla napin painalluksella.

Ketjuseuranta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella vaihtoautojen tuottamaa tuloa koko myyntiketjun läpi.

LD-Ohjelmistot tuottavat myyntitapahtuman yhteydessä tarvittavat Traficom:n pdf-lomakkeet myyntitapahtumanne tiedoilla.

 


Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi