Mitä me teemme?

Laihia Data Oy suunnittelee ja valmistaa tietohallintojärjestelmiä erikoistavarakaupan toimialalle. Suunnittelemme kestäviä ja innovatiivisia tietotekniikkaratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteiden toteuttamiseksi ja automatisoimiseksi. Asiakkaiden tarpeiden tuntemuksen ja yhteistyön ansiosta voimme auttaa heitä johtamaan ja kehittämään liiketoimintaansa toimimaan yhä tehokkaammin.

Miten me teemme?

Toimimme asiakasta lähellä ja asiakasta kuuntelevana osapuolena muutosherkkänä ja alati valmiina oppimaan uutta yhdessä asiakkaan kanssa.

Tuotamme LD-Ohjelmistoja asiakasyrityksen liiketoiminnan koon ja tarpeiden mukaan. Asiakaslähtöisesti täytämme sekä pienten että suurempienkin yritysten tietohallintajärjestelmien erilaiset vaatimukset. Laihia Data Oy on keskittynyt niille yritystoiminnan alueille Suomessa, joista meillä on vahva asiantuntemus ja osaaminen.

Kenelle me teemme?

Yrityksen keskeiset perusarvot toiminnassa ovat asiakkaan toimintaympäristön tunteminen, yrittäjyys ja asiakkaan liiketoiminnan tukena toimiminen.

  • Auto – matkailuvaunu –ja maatalouskonekauppa
  • Hydrauliikka – ja työkalukauppa
  • Varaosamyynti ja korjaamotoiminta
  • Rengasmyynti – ja pinnoitustoiminta
  • Pientarvike – ja urheiluvälinekauppa

Tavoitteet

Tavoitteenamme on luoda asiakkaalle lisäarvoa ja menestymisen edellytykset luotettavan tietohallintajärjestelmän kautta. Tavoitteenamme on oppia uutta sekä aina kuunnella asiakasta. Kuuntelemalla ja halulla oppia uutta luomme itsellemme edellytykset liiketoimintamme parantamiseen.

Historia

Yritys on perustettu vuonna 1986 ja on toiminut koko yli 20 vuoden ajan samalla yksityisellä perheomistuspohjalla. Koko toiminta-ajan Laihia Data Oy on toiminut erikoistavarakaupan tarpeita palvellen ja kasvattaen omaa että asiakkaidensa osaamista erikoistavarakaupan alalta. Osaamisemme perustuu Suomen pisimpään kokemukseen erikoistavarakaupan ohjelmistoista.


Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi