Tuotemyyntitoiminteella tapahtuu yrityksen päivittäisen myyntitapahtumat. Kassamyynti & myynti yritysasiakkaille. Myyntitapahtumia suoritetaan tyypillisesti Windows työasemilla myyntitiskillä tai myyntilinjastolla.

Myymälässä voi olla vain yksi kassa tai sitten ohjelmistojamme voidaan hyödyntää yrityksen useassa toimisteessä useissa eri kassalinjoissa. Yrityksen laajentaessa ja muuttaessa toimintojaan on uusien kassojen käyttöönotto suoritettavissa jouhevasti.

Myyntitapahtuman tuotetiedot tulevat yrityksenne ja toimittajienne tuotetietokannoista. myyntitapahtumia voidaan suorittaa huomioiden yrityksen useat eri varastot ja on mahdollista huomioida myyntitapahtumaa tehtäessä tukkureienne varastot.

 

Toiminnot

 

Sirumaksupäätteenä käytettään Nets:in toimittamia sirumaksupäätemalleja ja tällöin käytettävä sirumaksupääte liittyy saumattomasti LD-Tuotemyyntiin ja toimipisteen tulostimiin.

Myytävien tuotteiden kirjaaminen myyntiriveiksi tapahtuu esimerkiksi viivakoodinlukijalla tai linjastokassoilla myytävät tuotteet luetaan monisädelukijalla. Myyntitoiminnot on hiottu tapahtumaan erittäin sujuvasti niin myyjän kuin asiakkaan kannalta.


Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi