Ajankohtaista

Danske Bank ja OP - HÄIRIÖ OHITSE

Pankkien ilmoituksen mukaan häiriön pitäisi olla ohitse.

 

Danske Bank ja OP - pankkiyhteydet eivät toimi normaalisti. Molemmista pankeista on ilmoitettu että heillä on häiriötä yhteyksissä. Korjaavat tilannetta. Yhteyksiä voi kokeilla myöhemmin päivällä uudelleen. Toivotaan että vika selviää mahdollisimman pian.

 

Lisätty: 20.07.16 09:14, Päivitetty: 20.07.16 12:06


OP:n ilmoitus 12.4.2016 muuttuvista tiedoista

Osuuspankki on lähestynyt kaikkia asiakkaitaan 16.3.2016 päivätyssä kirjeessään. Kirjeen otsikko: "Muutoksia yrityksenne pankkiyhteys (Web Services) -kanavaan"

Kirjeessä kerrotaan yhteysosoitteiden muutoksista. Tämä kirje ei edellytä Laihia Data:n asiakkailta toimenpiteitä, vaan muutokset tehdään keskitetystä Laihia Data:n toimesta.

Aurinkoista kevättä!

Lisätty: 23.03.16 11:14


Häiriötiedote 11.12.2015 (päivitetty)

Päivitys:

Vika korjattu perjantaina 11.12.2015 klo. 19:15. Vian aiheutti tietyömaan yhteydessä vaurioitunut runkokaapeli.

Alkuperäinen tiedote:

Verkkoyhteyksissämme on tällä hetkellä häiriötä. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tilannetta.

Lisätty: 11.12.15 13:37, Päivitetty: 14.12.15 08:47


LD-Verkkokauppa

LD-Verkkokauppa ratkaisu on kehitetty yhdessä erikoistavarakauppiaiden kanssa tarjoamaan helppokäyttöinen verkkokauppa yritys - ja kuluttaja-asiakkaille.

Verkkoakupan perustaminen on tehty helpoksi ja uusi verkkokauppa onkin perustettavissa liittämällä valmiiseen verkkokauppaan vain yrityksen logot ja värit.
Mikäli tarvitset pidemmälle räätälöidyn ratkaisun niin laskemme projektikohtaisen tarjouksen tarvittujen lisäominaisuuksien mukaan.
Verkkokaupan perustaminen ja ylläpito on kehitetty helpoksi ja ei vaadi mitään erikoisosaamista kauppiaalta.

LD-Ohjelmistojen tuotetiedoista kauppias voi itse valita tuotteet jotka tulevat esille verkkokauppaan. Hinnat - ja tuotteiden saatavuusitiedot päivittyvät automaattisesti verkkokauppaan.

Tehdyt kaupat kirjautuvat automaattisesti LD-Ohjelmiin myynniksi. Kauppiaan ei tarvitse kirjata myyntejä erillisesti järjestelmien välillä vaan tiedot siirtyvät automaattisesti.
Tuotekuvien käsittely on tehty joustavaksi ja kuvien liittämien tuotetietoihin on tehtävissä helposti vain muutamalla komennolla.

Mikäli yrityksellänne on jo web sivut on verkkokauppa yhdistettävissä olemassaolevien web sivujen alle.

 

Lisätty: 30.10.15 15:12


Maksupäätteet - EmvLumo

EmvCard lukijat historiaa - EmvLumo tätä päivää!

Laihia Data suosittelee että vanhoista EmvCard maksupäätteistä luovutaan mahdollisimman nopeasti. NETS tarjoaa uutena maksupäätteenä EmvLumo - maksupäätteitä. Uutta kyseisissä maksupäätteissä on suoritusten lähetys eteenpäin. Suoritukset lähtevät heti tapahtumakohtaisesti - ei enää kerran päivässä. Tämä tarkoittaa että uudet maksupäätteet ovat huomattavan paljon tietoturvallisempia.

Ole yhteydessä Laihia Data:n niin hoidetaan yrityksesi maksupääteasiat kuntoon!

Lisätty: 13.02.15 13:53Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi