Ajankohtaista

Laihia Data Oy hakee työntekijää!

Laihia Data Oy hakee lisää työntekijöitä ohjelmoinnin pariin. Katso työpaikasta lisätietoa LinkedIn:stä tai mol.fi. Tervetuloa mukaan tiimiin!

 

Ohjelmistokehittäjä

Meidän työmme on suunnitella, toteuttaa ja kehittää ERP-palveluita erikoistavarakaupan alalle. Web - palveluitamme käytetään erityisesti tuotetietojen käsittelyyn ja hallinnointiin myyntitapahtumien yhteydessä & tukena. Nyt etsimme lisää hyviä koodareita mukaan ohjelmistoprojekteihin.

Web ohjelmoinnin osaamisesi olet voinut hankkia opiskelun, työnteon tai harrastuksien kautta. Iloinen asenne ja hyvä ote asioiden hoitoon on tärkeää. Työnteon tapoihin ja työnkuvaan saat olla vaikuttamassa. Työsuhteen aikana on tarvittaessa mahdollisuus myös lopputyön tekemiseen.

Sovellukset tuotamme pääosin PHP ohjelmointikielellä. Keskeistä on myös osaaminen JavaScript & MariaDB - MySQL & Bootstrap tekniikoiden parissa. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo osaamista Symfony tai Laravel frameworkeistä.

Työnantajana tarjoamme mahdollisuuden aloittaa haastavien ja palkitsevien työtehtävien parissa tämänhetkinen taitotasosi huomioiden. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähde mukaan koodaamaan erikoistavarakaupan sovelluksia!

Tiedusteluihin vastaa:
Projektipäällikkö, Kalle Kangasmaa

mob. 040 772 0771

www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/9028756_fi.htm

Lisätty: 17.08.16 14:33, Päivitetty: 18.08.16 11:00


Danske Bank ja OP - HÄIRIÖ OHITSE

Pankkien ilmoituksen mukaan häiriön pitäisi olla ohitse.

 

Danske Bank ja OP - pankkiyhteydet eivät toimi normaalisti. Molemmista pankeista on ilmoitettu että heillä on häiriötä yhteyksissä. Korjaavat tilannetta. Yhteyksiä voi kokeilla myöhemmin päivällä uudelleen. Toivotaan että vika selviää mahdollisimman pian.

 

Lisätty: 20.07.16 09:14, Päivitetty: 20.07.16 12:06


OP:n ilmoitus 12.4.2016 muuttuvista tiedoista

Osuuspankki on lähestynyt kaikkia asiakkaitaan 16.3.2016 päivätyssä kirjeessään. Kirjeen otsikko: "Muutoksia yrityksenne pankkiyhteys (Web Services) -kanavaan"

Kirjeessä kerrotaan yhteysosoitteiden muutoksista. Tämä kirje ei edellytä Laihia Data:n asiakkailta toimenpiteitä, vaan muutokset tehdään keskitetystä Laihia Data:n toimesta.

Aurinkoista kevättä!

Lisätty: 23.03.16 11:14


Häiriötiedote 11.12.2015 (päivitetty)

Päivitys:

Vika korjattu perjantaina 11.12.2015 klo. 19:15. Vian aiheutti tietyömaan yhteydessä vaurioitunut runkokaapeli.

Alkuperäinen tiedote:

Verkkoyhteyksissämme on tällä hetkellä häiriötä. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tilannetta.

Lisätty: 11.12.15 13:37, Päivitetty: 14.12.15 08:47


LD-Verkkokauppa

LD-Verkkokauppa ratkaisu on kehitetty yhdessä erikoistavarakauppiaiden kanssa tarjoamaan helppokäyttöinen verkkokauppa yritys - ja kuluttaja-asiakkaille.

Verkkoakupan perustaminen on tehty helpoksi ja uusi verkkokauppa onkin perustettavissa liittämällä valmiiseen verkkokauppaan vain yrityksen logot ja värit.
Mikäli tarvitset pidemmälle räätälöidyn ratkaisun niin laskemme projektikohtaisen tarjouksen tarvittujen lisäominaisuuksien mukaan.
Verkkokaupan perustaminen ja ylläpito on kehitetty helpoksi ja ei vaadi mitään erikoisosaamista kauppiaalta.

LD-Ohjelmistojen tuotetiedoista kauppias voi itse valita tuotteet jotka tulevat esille verkkokauppaan. Hinnat - ja tuotteiden saatavuusitiedot päivittyvät automaattisesti verkkokauppaan.

Tehdyt kaupat kirjautuvat automaattisesti LD-Ohjelmiin myynniksi. Kauppiaan ei tarvitse kirjata myyntejä erillisesti järjestelmien välillä vaan tiedot siirtyvät automaattisesti.
Tuotekuvien käsittely on tehty joustavaksi ja kuvien liittämien tuotetietoihin on tehtävissä helposti vain muutamalla komennolla.

Mikäli yrityksellänne on jo web sivut on verkkokauppa yhdistettävissä olemassaolevien web sivujen alle.

 

Lisätty: 30.10.15 15:12Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi