LD-Tuotevalmistusohjelmistolla hallitset tuotteen valmistusketjun varaosien tilauksesta valmiin tuotteen myyntiin. Valmistusohjelmistolla suunnittelet valmistuksen osakokoonpanot ja seuraat kokoonpanovaiheittain valmistuksen etenemistä. Valmistettavan tuotteen valmistusvaiheista muodostetaan omat työmääräimet ja näiden avulla eri vaiheisiin voidaan määritellä omat työnimikkeet ja varata aina työvaiheeseen tarvittavat varaosat. Valmistettava asia voi olla joko lopullinen tuote, tai osavalmistus. Tällöin valmis tuote voidaan koota osavalmistuksissa valmistetuista osakomponenteista.

Valmistusohjelma käyttää Laihia Data-ohjelmiston yleistä varastonhallintaohjelmistoa, näin tuotevalmistuksessa valmistetut tuotteen ovat myytävissä suoraan tuotemyynti ohjelmistolla ja tuotteiden varastonvalvonta onnistuu helposti ja jouhevasti.

Valmistusohjelmiston erityispiirre on reseptivalmistus. Reseptien avulla voidaan muodostaa valmiita kokonaisuuksia jotka sitten haetaan tarvittaessa työmääräimelle. Resepteihin voidaan tallentaa valmiiksi useita työrivejä ja niihin tarvittavia varaosia. Näin uusien työmääräimien luonti helpottuu.

Sarjatuotannossa valmistettavien tuotteiden lukumäärä voidaan määrätä halutun sarjan mukaisesti. Tällöin yhdellä työmääräimellä voidaan valmistaa aina yksi sarja tuotteita.

Valmistuksen kuluja voidaan seurata sekä työajan että tarvikkeiden perusteella. Valmistetun tuotteen omakustannushinta määräytyy määritellyn tuntihinnan ja kulutettujen tarvikkeiden mukaisesti.


Puh:

020 7288370

Postiosoite: PL 33, 66401 Laihia
Käyntiosoite: Asematie 1, Laihia
Sähköposti: posti@laihiadata.fi
  etunimi.sukunimi@laihiadata.fi